30 Jan
30Jan

Egyik fő profilunk a trapézlemez kerítések kivitelezése. 


2023-tól erre a célra egy külön kivitelező csapatot építünk és egy hazai lemezgyártó céggel is sikerült megállapodnunk, így kedvezőbb áron tudjuk hozni a legjobb minőségű lemezeket megrendelőinknek.

A lemezről...


A trapézlemezt széles körben alkalmazzák az építőiparban, mivel elég univerzálisan felhasználható. Megfelelő vázszerkezettel fedhetjük vele teraszunkat, építhetünk belőle kerti tárolót, garázst, műhelyt, kisebb-nagyobb csarnokot és persze kerítésre és kapukra is tökéletes! Az acél lemezeket horgannyal vonják be, majd több réteg festéket és poliészter bevonatot kap, hogy hosszú éveken át állja az időjárást és az UV sugárzást.

Ha el szeretnénk bújni a kertünkben a kíváncsi tekintetek előtt akkor ár/érték arányban a legjobb választás a T8-as trapézlemez!

 Mik a lehetőségek?
Ha régi kerítésed van és alkalmas a szerkezete rá, hogy lemezt rögzítsünk fel, természetesen meg lehet menteni a vázat. Ha az oszlopok rendben vannak ki is tudjuk egészíteni a szerkezetet, egy kis rozsda sem akadály, viszont előfordul olyan is, hogy jobban járunk ha egy teljesen új szerkezetet telepítünk. Minden esetben helyszíni felmérés alapján szakmai tanácsokkal látjuk el megrendelőinket, figyelembe véve a szempontokat, hogy mindenki járjon, és hogy minél tartósabb kerítést készítünk el.

Örök élet plusz egy nap..


Mindenki hallotta már ezt a kifejezést. Esetünkben majdnem meg is állja a helyen. A lemezre a gyártók általában 10-20 évnyi garanciát vállalnak. Ez azt jelenti, hogy addig még a fényükből se veszítenek a lemezek. Mi pedig a legjobb tudásunk szerint készítjük el a vázszerkezetet és jó minőségű festékkel alapozzuk és festjük le, sőt a prémium csomagunkban van lehetőség arra is, hogy tűzihorganyzott zártszelvényekkel készítsük el a kerítést, amivel évtizedekre biztosítjuk a tartósságot.

Jó de mennyi az annyi?

A lemez ára négyzetméterenként 3000 forintról indul, kb. 5500-6000 forintnál áll meg, színtől függően. A lakatosmunka díja viszont egyedi árszabás alapján történik, függ a régi kerítés állapotától, illetve ha egy teljesen új vázat építünk, az megint más kalkuláció.

Kérj árajánlatot!

Árajánlatunk 2 körből áll általában.

  • - Először is van szóban írd le, hogy miről is van szó, kapu, kerítés, stb..
    - Aztán küldj pár méreteket, milyen hosszú a kerítés és milyen magasra szeretnéd a tetejét!
    - És persze fontos a színválasztás is! Matt legyen vagy fényes? Esetleg famintás? Ha nem tudsz választani, segítünk!
    Ezek alapján küldünk egy megközelítő árajánlatot.
  • Ha ez a szám megfelelő, akkor a helyszínen egyeztetünk mindent, felmérünk és küldjük a végleges árajánlatot.

Miért az MSK Metal?

Megfizethető áron igyekszünk a fizetendő szinten is kiszolgálni a megrendelőnk elképzeléseit. Ingyenes felmérés Dunaharaszti 30 km-es sugarában, korrekt árajánlat rejtett költségek nélkül, rugalmas hozzáállás, precíz kivitelezés és rövid határidők! Nem utolsó sorban munkánkra garanciát vállalunk! 

Referencia munkáinkért kattintson az alábbi képre:

Comments
* The email will not be published on the website.